per en 9 Agost 2014
453 Vistes

Falta un mes i un parell de dies per a l'11 de setembre, i comencem a saber coses prou interessants, però molt òbvies:

En primer lloc, que Societat Civil Catalana, aquesta colla de quatre amics que aspira a esdevenir una mena d'ANC unionista i que no passa de club de fans de la rojigualda, no farà cap ofrena floral al monument de Rafael Casanova.  Quina novetat.  Com a alternativa, es proposa de fer una concentració al circ romà de Tarragona.  Molt propi.

En segon lloc, el Partit Popular es desmarca, un cop més, dels actes institucionals de la Diada i se suma a la proposta de Societat Civil Catalana i la seva concentració tarragonina.  Ja s'ho faran.

I com a guinda, el president del PSC, Àngel Ros, diu que participaran a la Via Catalana, però amb un discurs propi.  Ja m'explicarà com s'ho pensen fer, més enllà de quatre declaracions sense gaire sentit quan els posin un micro a prop.

Ara de debò.  Algú es pensava que SCC, PP i PSC participarien als actes de la Diada, amb l'esperit de la majoria?  Obviament, no.  I si algú encara dubtava, ja ens ho han deixat prou clar.

En fi, que d'aquí a un mes i poc sabrem si la Via Catalana és tan espectacular com es preveu i, de passada, caldrà reservar un espai als mitjans per parlar d'iniciatives tan peregrines com minoritàries, si no volem que ens titllin de sectaris i de censurar la diversitat.  Quin tip d'aquests que s'autoproclamen representants de la majoria silenciosa (tan silenciosa com inexistent).

Publicat a: Actualitat