login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Normalitat

No caiguem en el parany. Res no és normal, ni res no tornarà a ser normal en molt de temps. Si tot va bé, que està per veure, aviat podríem tornar a tenir Govern i, d'alguna manera, s'apedaçaria la situació estranya que vivim des de la involució política del 155. Si això passa -que, insisteixo, està per veure- començarà un període de retorn a la suposada normalitat política i social. Però encara així, amb un nou Govern, res no serà normal, perquè ben mirat:

  • Seguiran a la presó, de forma preventiva, un grup de persones per delictes que mai no han existit.
  • Seguiran a l'exili un altre grup de persones pels mateixos motius.
  • Seguirà la persecució judicial contra moltíssims alcaldes, diputats de la legislatura passada i ciutadans de tota mena i professió.
  • Seguirà la persecució contra el nostre sistema escolar i els nostres mitjans de comunicació públics.
  • Seguirà la intervenció dels comptes públics per part de l'Estat i el control dels conceptes de despesa per manipular i bloquejar els nostres objectius socials.
  • Seguirà l'ofec econòmic i mediàtic contra el nostre país.
  • Seguirà la censura i la persecució de qualsevol idea contrària a la normalitat oficial del Regne d'Espanya.

I per damunt de tot, seguirem demostrant, amb els pocs instruments que tenim, que res no és normal, que no volem aquesta seva normalitat. I ho farem amb concentracions, cantant, amb llaços grocs o amb xapes de tota mena, o com calgui, perquè res no és normal, ni sembla que ho pugui ser en molt de temps. Però hem après a tenir constància per defensar les nostres conviccions i paciència a prova de tot per tal de perseverar i no desistir.

Comentaris (0)07-03-2018 06:22:03

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: