per en 30 D'octubre 2013
888 Vistes

Aquestes línies no volen ser, de cap manera, tot i que potser caldria, cap proclama antimonàrquica, a través d'un atac a l'hereu.  Avui vull comentar una informació que han presentat alguns mitjans i que ens fa saber que ningú, absolutament ningú, no vol un portaavions de segona mà espanyol:  el Príncep d'Astúries (abans, Carrero Blanco, per cert).

Es veu que el govern ja havia fet números amb els els calerons que en treurien al mercat d'ocasió, però sembla que, finalment, el seu destí serà el desguàs, com si d'un vaixell enfonsat qualsevol es tractés.

Ja fa dies que havia corregut la notícia que el buc insígnia de la marina espanyola no vellugava gaire, per allò de les retallades;  però ara, sembla que la cosa serà definitiva.  El que no sabem, però, és si farà cap a les mateixes instal.lacions de desmantellament que els submarins espanyols no estrenats i que no suren, o si ja no hi cap, de tanta feina com se'ls ha girat.

Sigui com sigui, la marina fa aigües.  I la monarquia no sembla que visqui millors temps, tot i que, ara com ara, la cosa no passi de xiulades cada cop més freqüents a aquell que comparteix nom amb el vaixell jubilat.

El govern espanyol s'està fent un sobresou a cop de ferralla?  Potser ho hem de considerar ingressos atípics?, o les famoses mesures anticrisi?  Al capdavall, fóra ben coherent amb la situació de molts ciutadans (civils, evidentment, i sense camps de golf).

Quina ruïna d'exèrcit, i quina despesa més inútil.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
no fa gaire,han comprat avions i tancs que valen una milionada,estaran preparats per si Andorra els declara la guerra
31 D'octubre 2013
Ganes de llençar diners.
31 D'octubre 2013
Ness
decoració pel cap d'estat, per herència de Franco
31 D'octubre 2013