login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Nervis

El procés independentista està disparant els nervis d'aquells que han fet bandera de la seva oposició radical i de la defensa, amb ungles i dents, de la unitat d'Espanya, com s'ha encarregat de demostrar-nos el diputat de Ciutadans, Jorge Cañas, amb una vehement apologia del terrorisme. Sí, sí, apologia del terrorisme, ras i curt. Molt greu tractant-se d'un diputat electe per a un parlament democràtic (no d'un quintacolumnista desquiciat i fora d'època, ja sigui militar o civil, com fins ara).

Però es veu que la justícia, la fiscalia o qui correspongui és molt àgil quan es tracta de condemnar i perseguir, posem per cas, una foto del rei de cap per avall, però no té cap pressa quan es fan determinades proclames, sempre i quan les faci qui les fa, evidentment.

Per cert, el ministre de l'Interior, amb unes enigmàtiques paraules, sembla que estigui insinuant alguna mena d'intervenció subterrània en una de les estructures d'estat més sensibles (i de les poques que tenim): la nostra policia, els mossos d'esquadra. Res de nou, però, o que no fos previsible.

Cada dia és més evident el pànic d'aquells que s'oposen al nostre camí. Un pànic que tant s'expressa en forma de guerra bruta, la pròpia d'un estat que no vol deixar escapar cap parcel.la que considera seva, com de manera barroera i violenta, com alguns dels nostres diputats. Això sí, sempre en nom de la llibertat, la democràcia i la justícia. Només faltaria.

L'única sort de tot plegat és que, al nostre costat, la calma i les maneres de fer pacífiques i democràtiques segueixen sent la norma; i, al capdavall, el que ens està carregant de raó (si calia) i ajudant a teixir complicitats arreu.

Comentaris (2)22-11-2013 10:07:18

miquelpugamiquelpuga blog, 23-11-2013 16:55:17

CIU,na ha baixat,es mante i ERC va pujant,si ara es fes qualsevol votació,guanyariem els independents

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 24-11-2013 13:55:53

i la poltrona va pujant a mesura dels vots

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: