login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Una moneda de tres cares

Em dec estar fent vell, però cada dia em costa més d'entendre determinats arguments. Ara que estava convençut, gràcies a les explicacions dels socialistes, reiterades any rere any (per sort, perquè sóc una mica lent assimilant les coses), que CiU i PP són la dreta i, per tant el mateix, t'ho miris com t'ho miris, arriba el candidat socialista a les eleccions europees (Javi López) i em diu que CiU i ERC són les dues cares de la mateixa moneda.

A veure si ho entenc. CiU és el PP o és ERC? ERC és el PP, doncs? Ja ho sap la Camacho, això? M'agradaria molt veure aquesta revolucionària moneda de tres cares que permet aquests tipus de paral.lelismes. Una mica incòmoda per a les butxaques, per cert, si ha de tenir tres cares (creu inclosa).

Definitivament, cada dia entenc menys aquesta gent. O és que jo perdo més que no em penso, o és que ells s'expliquen cada cop pitjor.

Per si de cas, suggeriria al candidat en qüestió que potser no estaria de més aportar idees i propostes, i no jugar només a la desqualificació dels oponents, ni que sigui arribant al ridícul argumental. Però potser això seria demanar-li un plus d'intel.ligència (política, evidentment), que no sembla moneda d'ús corrent en la seva formació, ni aquí, ni a Espanya.

Per cert, i de cara a futures campanyes electorals, li podria demanar a Pere Navarro que li expliqui la història de la comunió i d'una senyora que no reconeix (la trama dóna per a argument de novel.la), que també sembla que li facilita arguments polítics de pes, en la seva guerra particular contra l'independentisme. De pes ridícul, però.

Comentaris (0)17-05-2014 06:13:54

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: