per en 17 Maig 2014
424 Vistes

Em dec estar fent vell, però cada dia em costa més d'entendre determinats arguments.  Ara que estava convençut, gràcies a les explicacions dels socialistes, reiterades any rere any (per sort, perquè sóc una mica lent assimilant les coses), que CiU i PP són la dreta i, per tant el mateix, t'ho miris com t'ho miris, arriba el candidat socialista a les eleccions europees (Javi López) i em diu que CiU i ERC són les dues cares de la mateixa moneda.

A veure si ho entenc.  CiU és el PP o és ERC?  ERC és el PP, doncs?  Ja ho sap la Camacho, això?  M'agradaria molt veure aquesta revolucionària moneda de tres cares que permet aquests tipus de paral.lelismes.  Una mica incòmoda per a les butxaques, per cert, si ha de tenir tres cares (creu inclosa).

Definitivament, cada dia entenc menys aquesta gent.  O és que jo perdo més que no em penso, o és que ells s'expliquen cada cop pitjor.

Per si de cas, suggeriria al candidat en qüestió que potser no estaria de més aportar idees i propostes, i no jugar només a la desqualificació dels oponents, ni que sigui arribant al ridícul argumental.  Però potser això seria demanar-li un plus d'intel.ligència (política, evidentment), que no sembla moneda d'ús corrent en la seva formació, ni aquí, ni a Espanya.

Per cert, i de cara a futures campanyes electorals, li podria demanar a Pere Navarro que li expliqui la història de la comunió i d'una senyora que no reconeix (la trama dóna per a argument de novel.la), que també sembla que li facilita arguments polítics de pes, en la seva guerra particular contra l'independentisme.  De pes ridícul, però.

Publicat a: Actualitat