login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Tot és molt estrany

Al pas que anem, caldrà inventar una nova figura de dirigent, en aquest país, la de president, vicepresident, o el que calgui, empresonat o exiliat. I és que resulta, com a mínim, curiós, veure Pablo Iglesias, que no és al govern de Madrid, negociant els pressupostos de l'Estat, amb Junqueras o Puigdemont, que no els van permetre ser al govern de Catalunya, per obra del 155 i gràcia del jutge Llarena. Curiosos interlocutors, si més no. O tot plegat és una farsa que amaga no sé quina cosa, o el nivell d'esperpent de la política espanyola (i en bona part de la catalana), està superant tots els límits de la imaginació, per més desbocada que aquesta sigui.

En qualsevol cas, o hi ha un gir espectacular dels esdeveniments i del panorama actual que ho capgiri tot, i que es pugui pair -cosa cada dia més complicada, en matèria política-, o anem camí d'una bateria d'eleccions i de fracassos molt més que notòria. Però no ens cal patir massa. Avui és dilluns, aquest cap de setmana Messi es va lesionar i sembla que estarà unes quantes setmanes de baixa, partit contra el Madrid inclòs. Ja tenim tema. Ja tenim totes les portades i bona part dels espais informatius ocupats. Això si que serà treure del primer pla la política; i si no, al temps. Ja es pot negociar d'amagatotis tot el que calgui, que bona part de la gent estarà massa ocupada per seguir què passa, pendent dels capricis d'una pilota i del colze d'aquest homenot contemporani.

Mentre la intel·ligència artificial avança i les màquines cada dia són mes i més capaces de fer gairebé qualsevol cosa, la intel·ligència humana va per uns altres camins, entre l'absurd irracional d'una política que cada dia té més de novel·la negra siciliana, i la passió, sempre excessiva, del futbol i els seus moderns herois eternament entronitzats. I tots contents. No sé si tips, però contents.

Comentaris (0)22-10-2018 06:07:06

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: