login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

El miracle de la paraula

El diccionari defineix telepatia com el “fenomen consistent en la percepció extrasensorial d’allò que una altra persona sent o pensa”.

Doncs bé, això que ens pot semblar tan esotèric o pura ficció, ara veiem que ha esdevingut el paradigma de la comunicació política segons Pere Navarro, que ha manifestat la seva oposició a la demanda del Govern d’una cesió de competències, per part del seu homòleg espanyol, per poder fer una consulta, amb l’argument que ells (els socialistes), només acceptaran una consulta acordada.

I jo em demano: com es pot acordar res si no es demana primer? Francament, no veig cap altra possibilitat que a través de la telepatia entre presidents. I no veig massa fàcil aquesta comunicació metafísica entre Mas i Rajoy (ni entre ells, ni entre ningú, de fet).

Però bé, per si algú encara ho vol intentar, ja sabem que, segons la nova teoria navarriana, es pot arribar a acords sense comunicar abans allò que es vol aconseguir. És a dir, sense obrir una via de diàleg institucional sobre alguna qüestió concreta.

Posar el carro abans que els bous o excusses de mal pagador? Què us sembla més probable? O potser només mala fe?

Sigui com sigui, avui és bon dia per recordar la fiabilitat de la paraula d’alguns. Potser així es pot entendre tot una mica millor, o acceptar interferències en una transmissió telepàtica massa primària.

Comentaris (2)13-11-2013 12:39:17

miquelpugamiquelpuga blog, 14-11-2013 20:19:23

en Navarro,cada cop que va Madrid,torna amb una idea diferent,

joanjo blog, 15-11-2013 06:33:56

I cada cop més absurda.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: