login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

El ministre de la guerra

Cada dia que passa se'ns fa més evident que rere una falsa túnica de suposat respecte a les lleis i a l'estat de dret s'amaga l'autèntic uniforme del franquisme. No fa gaires dies, la vicepresidenta del Govern d'Espanya intentava justificar la reforma del Tribunal Constitucional per convertir-lo en tot un tribunal d'excepció, amb l'argument que qui no fa res dolent i segueix les normes no ha de tenir por de res.

Ja vaig dir que aquest argument servia per justificar-ho tot, pena de mort inclosa. I ha tardat ben poc un altre membre del mateix govern a confirmar-ho. Concretament, el ministre de Defensa, que ahir va dir que si tothom feia el que havia de fer, l'exèrcit no intervindria a Catalunya, justificant així una involució militar davant d'un determinat resultat electoral.

El ministre Morenés, autèntic ministre de la guerra, segons les seves declaracions, ens ha volgut recordar qui mana, en aquest país. De tota manera, l'únic que ha aconseguit és deixar clar el seu particular concepte de democràcia i, de passada, el del govern del qual forma part (no ha estat cessat, ni s'espera que ho estigui), encara que la vicepresidenta hagi hagut de sortir immediatament a mirar d'apaivagar els ànims, sense adonar-se que estava contradient el seu argument de fa uns dies. Coherència que no hi falti.

Comentaris (1)09-09-2015 06:25:11

miquelpugamiquelpuga blog, 09-09-2015 19:06:23

quin desastre...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: