login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Cal mentir?

La pràctica de la mentida, lamentablement, és del tot habitual en l'exercici del govern. Ja no es tracta només dels incompliments dels programes electorals (mentides que es desvetllen en diferit), sinó de les petites grans mentides, d'efectes sovint molt greus, que es van presentant dia sí i dia també.

Ahir, sense anar més lluny, sabíem que les taxes universitàries de les enginyeries pujarien un deu i mig per cent, tot i que s'havia afirmat, fins a ahir, que mantindrien preus. Una nova mentida? Segons el govern, no, perquè es mantenen els preus, però, ves per on, aquestes titulacions canvien de bloc (allò de la practicitat) i, per tant, també canvia el cost per als futurs estudiants.

Ja poden vestir la realitat com vulguin, però en aquest cas, no hi ha cap diferència entre els nostres responsables d'universitats i el cínic ministre Montoro defensant que no s'apuja l'IVA mentre prepara la modificació dels tipus que graven diferents productes bàsics.

Per aquest camí, podem arribar a ser un estat independent, però seguirem sent una democràcia feble, fent equilibris sobre mentides, i així no es construeixen complicitats, perquè qui pot confiar en un mentider?

Comentaris (2)18-07-2013 06:26:59

miquelpubillgarcia, 18-07-2013 20:46:09

cap polític es mereix el càrrec que té

joanjo blog, 19-07-2013 06:53:53

Molts, evidentment, no en són dignes. I ens ho demostren sempre que poden.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: