login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Matí de diumenge

Diu la dita que cel rogenc, pluja o vent. Avui s'ha despertat el dia amb una seductora barreja de vermells encesos i de blaus intensos, en una mena de competició per veure qui s'acabaria imposant, si la pluja, el vent, o el cel seré. De moment, la manca de núvols descarta la pluja aquella que tot ho neteja. En canvi, un aire suau es va obrint pas a aquestes primeres hores del matí. Preludi del vent?

Diuen que el vent porta notícies, i que cal saber escoltar-lo. Les notícies acostumen a ser novetats, canvis fins i tot. Bons o dolents, però canvis al capdavall. Haurem d'esperar i veure què passarà aquest diumenge de maig i viure'l, com cada dia, amb tota la intensitat que siguem capaços d'aportar a la nostra existència. Ja veurem si amb vent o amb calma plàcida. En qualsevol cas, avui serà avui, surti el sol com surti. Avui no serà ahir, ni demà, ni cap diumenge del mes vinent.

A poc a poc, el sol s'hi va posant, puntual com sempre, i va esvaint la incomparable paleta de colors de fa una estona. Una pena que es perdi aquella llum efímera i meravellosa, però ja es dibuixa una altra de ben intensa, consistent, mentre la brisa de l'oest, suau encara, no s'atura. En qualsevol cas, una mica de música per donar la benvinguda a aquest sol primaveral, mai no fa nosa.

Comentaris (0)21-05-2017 07:07:21

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: