login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Marca Espanya. Agència d'informacio.

Això de la denominació "Marca España", que serveix per identificar tot el que és genuïnament espanyol, va camí d'esdevenir el major despropòsit de la història recent o, si voleu, una font infinita d'acudits.

L'Agència Efe, agència de notícies espanyola, en una nota sobre els noms de persona que corren per Catalunya, ens informa que un bon grapat de nens deuen el seu nom al programa televisiu Operación Triunfo. En concret, aquells que es diuen Ot (que es veu que té origen televisiu i no germànic, com sabíem fins ara).

Realment fa riure el nivell d'incompetència i d'ignorància de determinats subministradors de notícies. La veritat és que si aquesta és la manera com genera notícies l'Agència Efe, s'entenen moltes de les coses que van sortint als mitjans.

D'acord que han rectificat la informació, però el fart de riure que ens hem fet no ens el treu ningú. I riure, sempre és una bona manera de tancar la setmana.

Sort tenim que encara hi ha agències rigoroses pel món, que si no...

Comentaris (2)24-05-2014 06:14:16

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 24-05-2014 15:08:24

no et pensis, l'europa press, deu n'hi do de soques. Van traduir literalment "raya" del castellà a "ratlla", com sabem, en català, el peix és una RAJADA.

miquelpugamiquelpuga blog, 24-05-2014 21:47:00

déu n´hi do.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: