login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Marató

Ja hi tornem a ser. La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Nou debat, més o menys soterrat per una allau d'activitats arreu del país, sobre si aquestes grans accions solidàries tenen sentit o si han de ser els governs els que garanteixin qüestions tan importants com ara la investigació mèdica. Segurament que tothom té la seva part de raó i que els governs que tenen competències sobre la dotació pressupostària dels projectes d'investigació són els únics responsables que els investigadors (aquests no fallen mai) puguin fer la seva feina és un fet indiscutible. I aquí rau la causa de tots els mals, convé no oblidar-ho.

Però davant d'aquest panorama d'abandonament progressiu, el nostre país, la gent del carrer que des de fa dies està mobilitzada, a iniciativa dels mitjans de comunicació públics que algú voldria tancats, va decidir que allà on no arriba la política, arribarà la societat, amb imaginació, amb dedicació i amb il.lusió. I aquí tornem a ser, amb una nova edició que vol recollir fons per ajudar a tirar endavant projectes d'investigació sobre la diabetis i l'obesitat.

Avui toca moure'ns i gratar-nos una mica la butxaca. Així és que cal no perdre de vista el 905115050 o, si sou de Lleida o voltants, aquí teniu una alternativa diferent i única per col.laborar-hi en directe.

Comentaris (0)13-12-2015 07:37:57

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: