login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Manipular els més petits

És molt fàcil fer demagògia i posar-se les mans al cap perquè els infants parlin d'independència, participin a la Via catalana o apareguin en un determinat programa de televisió. El que ja costa una mica més és prendre la mateixa actitud quan es tracta de la manipulació de nens, en una escola (on se suposa que els nens aprenen els valors que els seran útils al llarg de la seva vida), servint-se d'unes institucions tan respectades a Espanya com l'exercit i la Guàrdia Civil, amb una revindicació tan castisa com allò de Gibraltar español i, de propina, escenificant execucions (suposem que després d'un consell de guerra).

Francament, em fa fàstic tanta hipocresia, d'una banda, i d'una altra, que encara pugui existir, sense cap problema, una educació tan feixista com la que ens ocupa i que se'ns mostra com molt més digna i recomanable que la immersió lingüística, posem per cas. I per acabar-ho d'adobar, tot plegat amb la connivència dels pares de les criatures.

Quin abisme entre la pacífica i cívica Via catalana i l'apologia de la violència d'aquesta activitat escolar. Quin abisme mental i ideològic entre diferents maneres de fer i de mirar la realitat. Però és clar, els monstres adoctrinadors som nosaltres.

Espanya és així. Anem posant terra pel mig, per si de cas.

Comentaris (1)27-09-2013 23:13:40

miquelpugamiquelpuga blog, 29-09-2013 18:01:06

encara anyoren l´inquisició

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: