login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Manca de mitjans o mandra?

El proper 11 de setembre promet. I cada dia que passa, més. I no ja per la convocatòria de la "V" de Barcelona, ni per la cita espanyolista a Tarragona, sinó per les noves propostes que van apareixent, i que segurament encara s'incrementaran els propers dies. La darrera, la crida de Falange a manifestar-se davant la seu de Blanquerna, a Madrid, per la diada (serà per poca feina, o fora d'horari laboral?).

Francament, esperava una mica més de nivell si l'objectiu dels falangistes (perfectament legals, dit sigui de passada) és manifestar el seu rebuig a la demanda d'una consulta. Crec francament (l'adverbi està usat i repetit a consciència) que restaran gruix a Tarragona, on podrien compartir files amb el PP, Ciutadans, Plataforma... o algun franctirador ideològic com Carme Chacón, per exemple. Però no. Vet aquí que Falange anirà sola, i jugarà en terra prou coneguda: Alcalà, 44.

No sé si és que ja no queden autocars ni a Madrid, o si és que la mandra pot més que la ideologia, o si es tracta de no barrejar-se amb ningú; però, si més no, la notícia d'aquesta convocatòria resulta curiosa. Bé, francament (insisteixo) em desperta tanta curiositat com veure què hi farà la policia espanyola, si és que en pensa fer res, perquè dubto molt que aquesta concentració, ni que sigui de quatre gats, sigui pacífica.

Però bé, nosaltres a la nostra, que és la que importa.

Comentaris (1)26-08-2014 06:22:12

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 03-09-2014 19:09:16

estan tots mantinguts pel PP

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: