login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Un any més

Ho vam tornar a fer. Ahir, un any més, ens vam trobar els de sempre i els de demà i vam compartir taula, rialles i festa perquè en teníem ganes, perquè ens venia de gust, i perquè vas fer anys. Un any més.

Sempre és bo retrobar-te amb els teus. O, si més no, amb una bona part dels teus, a l'empara d'una nit càlida d'estiu i riure recordant el passat, amb un gest sempre amable cap als que no hi són, i amb una mirada gairebé aventurera cap al futur que tot just s'apunta. Al capdavall, som nosaltres, i poca cosa més, i junts sabem que no estem sols. I això ja val una trobada i un bon grapat de somnis i il·lusions

Ara s'han apagat les veus; els que havien de marxar ja han marxat i els que s'han quedat encara dormen, segurament feliços i relaxats esperant un nou dia, un demà, un futur que s'augura ple de noves imatges i de noves sensacions encara per descobrir i per dibuixar. Ahir va ser un dia més, d'un any més, que recordarem qualsevol altre cop que ens puguem retrobar, per compartir afectes, complicitats i bons desigs.

Comentaris (0)30-07-2017 06:51:27

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: