login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

La llavor de l'odi.

Llegia ahir que Societat Civil Catalana tindrà la possibilitat de buidar tota la seva artilleria contra el català a l'Ajuntament de Lleida. Concretament, Ciutadans li cedirà part del seu temps durant el debat de la moció que hi han presentat Òmnium i la Plataforma per la Llengua contra la reforma de la normativa d'usos lingüístics vigents. Tot un èxit, això de donar veu a aquells que atien l'odi amb total impunitat.

L'alcalde Àngel Ros va vendre la seva ànima política definitivament en signar el pacte de la vergonya amb Ciutadans, o potser va revelar el seu autèntic rostre, fins ara més definit per les opinions de periodistes i tertulians que per les seves pròpies paraules. Sigui com sigui, preparem-nos per a l'exercici de demagògia i d'apologia de la ira que ens ve a sobre per justificar que sigui SCC qui, en nom dels que han pactat govern a la Paeria, defensi l'ofensiva institucional contra la nostra llengua.

Ja tenim precedents, a Lleida, de pactes municipals amb l'extrema dreta. Els que tenim una certa edat no ho oblidem. Per cert, van durar poc i van tenir efectes durant molt de temps. Ara, la història, amb diferents protagonistes, es repeteix, i ho fa des d'una suposada posició d'esquerres, de polítiques socials i en nom de la convivència. Molta convivència tindrem quan s'ha plantat i adobat irresponsablement l'autèntica llavor de l'odi.

Veient la rapidesa i desplegament de mitjans contra el català i contra el somni de molts ciutadans, molt em temo que no estan apuntant més que els primers brots d'una plata carnívora que potser -qui ho sap?- es va plantar ja fa uns mesos. Gràcies alcalde.

Comentaris (0)28-07-2015 06:20:32

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: