login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Juguem?

Diu la dita que hivern dóna les cartes i primavera fa el joc. Gran veritat que la saviesa popular, un cop més s'encarrega de recordar-nos. I és que aconseguir qualsevol cosa sempre implica una feina prèvia que, si s'ha fet bé, facilitarà la resta.

L'hivern ja ha passat i les cartes ja han estat repartides. Ara ens toca jugar, a veure si som capaços de fer un bon joc. Val la pena, justament ara, no oblidar que sempre hi ha maneres de mirar el món i la realitat, i fins i tot explicar tot el que ens passa, i estic convençut que una de les millors és, sense cap mena de dubtes, amb ulls d'innocència, amb ganes de jugar, fins i tot amb les coses més importants.

Tot això, m'ha vingut al cap en llegir la notícia d'un fantàstic diorama que recrea els fets de 1714, amb clicks. Una gran manera d'explicar un drama, tot just desdramatitzant-lo.

L'hivern, fa 300 anys, també va repartir les seves cartes. A nosaltres ens toca seguir jugant. Exactament igual amb tot allò que ens afecta, amb tot en la nostra vida. Se'ns van donar unes cartes, però és feina nostra descartar-nos o no i anar jugant, si volem una bonica primavera, com la que de moment estem gaudint, amb una floració majestuosa.

Comentaris (1)30-03-2014 06:52:35

miquelpugamiquelpuga blog, 30-03-2014 22:51:24

són cartes marcades,tirem-les al foc

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: