per en 15 Desembre 2013
530 Vistes

A cavall entre dissabte i diumenge, i per pura casualitat, vaig ensopegar amb l'Infome Semanal, aquell pograma de Televisión Española, altre temps mític i referent obligat per a tothom que volia una mica d'informació de qualitat sobre determinades notícies que valia la pena destacar, cada setmana.

Francament, ignorava que encara es  programés.  També em va semblar sorprenent que hagués caigut tant a la graella, fins arribar a mitjanit de dissabte, un lloc on l'audiència deu ser poc més que ridícula.

El cas és que va obrir amb un reportatge sobre la pregunta que dijous passat es va fer pública.  Recomano que es vegi atentament.  De fet, recomanaria que fos matèria obligada a totes les facultats de comunicació i de periodisme del món mundial, com a exemple de manipulació i d'utilització interessada d'un mitjà públic.

Si en altres temps Informe Semanal servia per fer una mica de llum a una realitat complexa, està clar que ara és només una màquina de propaganda al servei d'una determinada ideologia.  Francament, amb la música de fons del NO-DO resultaria més entretingut.

Publicat a: Actualitat
Ness
TVE s'ha convertit en el nou NO-DO. No ho dic jo, HO DIUEN ELS MITJANS ESTRANGERS.
16 Desembre 2013
miquel pubill
a mi com en fan tant fàstic...
16 Desembre 2013