login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Informe semanal

A cavall entre dissabte i diumenge, i per pura casualitat, vaig ensopegar amb l'Infome Semanal, aquell pograma de Televisión Española, altre temps mític i referent obligat per a tothom que volia una mica d'informació de qualitat sobre determinades notícies que valia la pena destacar, cada setmana.

Francament, ignorava que encara es programés. També em va semblar sorprenent que hagués caigut tant a la graella, fins arribar a mitjanit de dissabte, un lloc on l'audiència deu ser poc més que ridícula.

El cas és que va obrir amb un reportatge sobre la pregunta que dijous passat es va fer pública. Recomano que es vegi atentament. De fet, recomanaria que fos matèria obligada a totes les facultats de comunicació i de periodisme del món mundial, com a exemple de manipulació i d'utilització interessada d'un mitjà públic.

Si en altres temps Informe Semanal servia per fer una mica de llum a una realitat complexa, està clar que ara és només una màquina de propaganda al servei d'una determinada ideologia. Francament, amb la música de fons del NO-DO resultaria més entretingut.

Comentaris (2)15-12-2013 07:25:00

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 16-12-2013 12:25:34

TVE s'ha convertit en el nou NO-DO. No ho dic jo, HO DIUEN ELS MITJANS ESTRANGERS.

miquelpugamiquelpuga blog, 16-12-2013 20:27:49

a mi com en fan tant fàstic...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: