login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Incompetència

García-Albiol, líder popular i anterior alcalde de Badalona és un personatge que ha aconseguit escalar en política a cop d'improperis i de declaracions xenòfobes, masclistes i autoritàries. Res de nou, fins aquí. Però ara m'ha sorprès amb un raonament que explica moltes coses i que caldria retenir.

La cosa neix arran dels insults i atacs a la regidora Fátima Taleb, de Guanyem Badalona, per la seva doble condició de musulmana i dona. Per a García-Albiol, les denuncies de Taleb (a qui es refereix com a "concejal musulmana", detall prou significatiu) només són excuses per amagar la seva incompetència. Molt clar.

Però què passa si donem per bo el raonament i, quan García-Albiol i els seus companys de partit o d'ideologia denuncien marginació, feixisme aliè i atacs de tota mena per la seva condició d'espanyols, els responem que tot plegat només són excuses per amagar la seva incompetència? Si el raonament val per a fets tan constatables com els insults en públic i les agressions físiques, encara més quan es tracta de simples especulacions, oi?

Fent servir l'argument de García-Albiol, en el seu cas i en el dels seus, per la pròpia inconsistència dels fets que sovint intenten fer passar per reals, a més de parlar d'incompetència, potser caldria començar a pensar, també, en una possible insolvència intel·lectual. Val la pena seguir rumiant-hi una mica, davant de tanta saviesa. Una piulada per reflexionar, sense cap dubte, aquesta del líder popular.Incompet

Comentaris (0)31-01-2017 06:12:47

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: