login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Impunitat

Una de les coses que més por em fan és que aquells que ostenten el poder puguin arribar a exercir-lo a voluntat, com els vingui de gust i amb absoluta impunitat, sobretot si ho fan emparats per unes lleis injustes dictades per ells mateixos per donar un vernís democràtic i legal a aquestes actuacions. Una mica és allò que jo puc fer el que vulgui perquè sóc jo, i vostè no sap amb qui està parlant, ni amb qui es juga els quartos.

Oi que tots els que tenim una certa edat tenim algun record d'aquesta manera de fer? Donc molt em temo que ara també la tindran els més joves, gràcies a la meravellosa llei de seguretat ciutadana del ministre Fernández Díaz. Una bona mostra? Una multa de 800 € per difondre la fotografia d'un cotxe policial aparcat en una plaça reservada a minusvàlids. Segurament estava en plena investigació policial secreta, i aquesta foto de denúncia ha posat en perill els agents i l'èxit d'una llarga investigació. No en tinc cap dubte.

Qui més qui menys hem vist com vehicles policials se salten a la torera les normes de trànsit, i sempre en plena activitat per garantir la nostra seguretat, només faltaria. Res de nou. Ara, però, si es denuncia, s'estarà cometent un delicte, una falta o el que sigui, sancionat amb una bona multa. Com se'ns pot arribar a acudir titllar d'infractors els cosos i forces de seguretat? Qui ens pensem que som per jutjar els actes de l'autoritat? I això amb una foto d'un cotxe aparcat. Quan la foto (o el vídeo) sigui d'algun agent en plena activitat (tots també n'hem vist aquesta mena d'imatges), agafem-nos la que ens caurà a sobre.

Aquesta és l'Espanya actual. I la futura. Segur que teniu ganes se seguir formant-ne part? Jo, francament, aspiro a alguna cosa més digna, més lliure i realment més democràtica i més justa.

Comentaris (1)15-08-2015 07:12:27

miquelpugamiquelpuga blog, 15-08-2015 12:21:59

no poden canviar ells,nosaltres,si.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: