per en 30 Juny 2014
770 Vistes

Aquestes darreres hores hem viscut un exemple de com poden ser d'útils algunes xarxes socials, d'aquestes tan criticades habitualment, amb motiu de l'agressió nazi (això de la supremacia blanca sí que és nazisme de debò) a un noi xinès al metro de Barcelona.

Recomano la lectura d'aquest editorial de Vilaweb, on es descriu prou bé el que ha anat passant fins a la completa identificació de l'agressor i del seu entorn.  Només voldria afegir una pregunta:  què passarà amb ell?

Estic segur que els ministres de justícia i d'interior, tan afanyats ells a perseguir qualsevol opinió (no agressió) contrària a la corona o a la unitat d'Espanya, sabran posar la mateixa atenció per detenir, jutjar i condemnar, de manera exemplar, aquesta agressió.  O potser no?

Bé, de fet, estic segur que la cosa quedarà en res.  Un nou tràmit judicial que es perdrà entre una pila bruta de papers en qualsevol jutjat anònim.  És la impunitat del nazisme a Espanya.  Al cap i a la fi, com han de condemnar un noi formal, amb idees assenyades (les de Ciutadans), que va tenir un mal moment?  I encara rai si no és fill d'algú prou conegut, que si no la cosa quedaria dins de l'àmbit domèstic.  Temps al temps.

Publicat a: Actualitat