login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Per si hi havia dubtes

Encara ni som a l'agost, i ja se'ns acumulen les notícies que, a poc a poc, van acabant de fer net al panorama sempre boirós de les autèntiques intencions i dels autèntics posicionaments polítics. Repassem:

- El PP nomena cap de cartell per a les eleccions de setembre Xavier Garcia Albiol, famós pel seu discurs xenòfob, en substitució d'Alícia Sánchez-Camacho, políticament enfonsada per l'afer de La Camarga. El discurs de la ultradreta més rància com a programa electoral per a Catalunya.

- Albert Ribera proclama que si guanya les eleccions espanyoles, acabarà amb la immersió lingüística. Tota una declaració de principis per si algú encara pensava que Ciutadans és un partit moderat i de centre.

- Duran ja se suma al discurs de la caverna mediàtica madrilenya i compara els informatius de TV3 amb el No-Do franquista, perquè no li dedica prou temps a la seva formació. Molt significatiu venint d'algú d'una formació que fins fa quatre dies era al govern.

Molts nervis a l'unionisme. Què voleu que us digui? A mi, ja m'està bé que es vagin aclarint tant les posicions. Així sabrem de debò quina és l'alternativa real a la no independència. O algú encara es pensa que tant odi encara mal reprimit no sortirà amb tota la seva fúria si no guanyem?

Comentaris (0)29-07-2015 06:30:11

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: