login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

No cal dir gran cosa més

Serà per casualitat, però en poc temps hem conegut quatre notícies que dibuixen prou bé quina és la situació de l'Espanya actual, tota moderna, democràtica i justa ella.

La primera: la lentitud en la tramitació, per part del Ministeri d'Economia, estalvia a Jaime Botín (sí, sí, dels Botín de tota la vida) una multa de 600.000 €. Curiós.

La segona: dimiteix el fiscal general de l'Estat. Com sempre en aquests casos, per raons personals. La rumorologia apunta al 9N com a causa de la dimissió. Segon fiscal general que plega amb un govern popular. El primer cal anar a buscar-lo a l'època Aznar.

La tercera: ADIF limita la velocitat de l'AVE entre Barcelona i Perpinyà a 200 km/h. Segurament mai un adjectiu (espanyola) ha estat tan ben utilitzat per concretar el significat d'un terme (alta velocitat). Parlar d'alta velocitat amb aquest límit sona a burla, a incompetència o, directament, a marca Espanya.

La quarta: el govern del PP no hi veu cap significació política al Valle de los Caídos. Doncs jo no sé que hi veuen, allà. La versió espanyola dels pastorets de Fàtima?

Amb aquesta justícia, amb aquestes institucions, amb aquestes infraestructures i amb aquest pensament, de debò que no voleu ser independents d'un cop per sempre? Costa pensar que no siguem capaços de fer les coses millor.

Comentaris (1)19-12-2014 07:15:05

miquelpugamiquelpuga blog, 19-12-2014 19:01:11

tens raó

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: