login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

I si la felicitat fos ben a prop?

D'acord que els temps són difícils i que seguretat i l'estabilitat són paraules que sonen tan antigues o tan fantàstiques com els contes a la vora del foc i les històries de bruixots.

De tota manera, malgrat totes les dificultats, hi ha gent que encara és capaç de sentir que un menú del dia pot ser un banquet exquisit, que una tarda de tele i DVD pot ser el més gran dels espectacles, que un utilitari pot ser el seu prototipus desitjat, que una feina que tot just dóna per anar fent pot ser un ofici, que passejar per un lloc poc habitual pot ser el més exòtic dels viatges, o que un dia de festa pot ser unes autèntiques vacances.

Obriu bé els ulls, perquè si teniu la sort de conèixer una persona així, segur que descobrireu que la vida és molt més senzilla que no ens pensem i que, bona o dolenta, pot ser meravellosa, i que l'autèntica riquesa no és allò que ens han venut.

En justa correspondència, si trobeu una persona amb aquestes característiques, valoreu-la com la persona feliç (en la més noble accepció del terme) que és, una persona que encomana optimisme, que sap fer extraordinari tot allò que molts només troben rutinari i mediocre. Una persona, al capdavall, que fa que viure valgui realment la pena.

Comentaris (1)16-02-2014 07:01:56

miquelpugamiquelpuga blog, 16-02-2014 18:22:39

molt bé

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: