per en 5 Gener 2014
476 Vistes

Entrem a la recta final del cicle de festivitats nadalenques i ho fem, com no podria ser d'una altra manera, de la mà de la fantasia i de la il.lusió en una de les seves expressions màximes:  la nit de reis.

Avui, quan els llums es tanquin i els ulls s'acluquin cansants, es repetirà aquella mena de miracle de cada principi de gener i tres estranys i misteriosos personatges ens deixaran una mica de felicitat i d'alegria en forma d'obsequi.

En uns temps com els que vivim en què el materialisme i el pragmatisme són norma, deixar una finestra oberta a la fantasia, a la imaginació i a la il.lusió s'esdevé absolutament imprescindible.  Deixar que llegenda i realitat es fusionin i es confonguin fins a crear una atmosfera realment fantàstica i encisadora és alguna cosa que no podem perdre de cap manera.

Tenim tendència a creure només en allò que veiem, en allò que podem mesurar, i tot sovint ens oblidem que hi ha coses que defugen els nostres racionals principis i, fins i tot la lògica d'ús corrent, i que constitueixen l'entrada a una autèntica terra de meravelles que no tothom nega, com demostra aquest curiós article, ben apropiat per a aquestes dates.

Abandonem, ni que només sigui per unes hores, tota la nostra racionalitat i deixem-nos dur per la fantasia, la màgia i la il.lusió d'aquests tres curiosos personatges que avui visitaran ciutats, viles, pobles i llogarets de tota mena.  Perquè tot pot ser possible, si encara som capaços de mirar la realitat amb ulls de nen.

Publicat a: Actualitat
Ness
us imagineu el "Tiempo de la Uno", sense el mapa de Catalunya?
5 Gener 2014