login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Res no és fàcil, però tot és possible

Winston Churchil va dir en una ocasió que l'èxit és aprendre a anar de fracàs en fracàs sense desesperar-se. I és ben cert, especialment en el temps que vivim en què res no sembla permanent, ni tant sols mitjanament durador, i en què ens toca aprendre a recomençar constantment, perquè les seguretats són mínimes i els plans de futur difícils de fer.

Aquest és l'escenari on ens toca representar la nostra vida, tant a nivell individual com col.lectiu, i val la pena ser-ne conscient, aprendre a moure's en l'espai que tenim a cada moment i a entrar i sortir d'escena sempre que l'ocasió ho requereixi.

Però si sabem perseverar, si sabem no rendir-nos cada cop que sembla que tornem a la casella de sortida, ens n'acabem sortint. Acabem arribant a algun lloc, potser no allà on havíem pensat, però sí al moment que el teló cau i els aplaudiments ens indiquen que tant d'esforç i tanta perseverança han servit per a alguna cosa. Aleshores entenem que totes i cadascuna de les dificultats ens han fet més forts, més savis, més pacients i ens han dut a l'èxit, per un camí complicat, però possible.

I si en alguna ocasió estem temptats de plegar veles i engegar-ho tot al vent, sempre podrem recordar una altra de les grans frases de Churchil, per no perdre l'esperança: "sóc optimista. No sembla gaire útil ser cap altra cosa".

Comentaris (0)01-02-2015 06:22:19

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: