per en 5 Març 2014
458 Vistes

Esgarrifen les xifres de l''informe de l'Agència dels Drets Fonamentals de la Unió Europea que han anat apareixent a diferents mitjans.  A tall de resum:  el 5% de les dones europees han estat violades, i gairebé la meitat han patit maltractament psicològic.

Algunes dades més:

-  El 33% de les dones europees han patit violència física o sexual a partir dels 15 anys.  Un 22% en el cas de les dones espanyoles (un 52% a la modèlica Dinamarca, un 47% a Finlàndia...).

- En un 67% de casos d'agressió fora de la parella, l'agressió va ser feta per un home, xifra que puja al 97% en el cas d'agressió sexual.

- El 45% de les europees afirma haver estat objecte d'alguna mena d'assetjament sexual, com ara tocaments, bromes ofensives o recepció de material pornogràfic no desitjat... comportaments que encara no es veuen sempre com a assetjament.

A les portes del dia de la dona treballadora, resulta indignant constatar que un terç de les agressions es van produir en l'àmbit laboral.

Aquesta és la realitat de la civilitzada Europa.  Podeu trobar informació més detallada en aquest article, o en aquest altre, que comença destacant que el 27% de les europees ha patit agressions físiques, i el 12% sexuals, abans dels 15 anys.

És urgent repensar el concepte mateix de civilització i, tot seguit, les polítiques educatives de la societat en general, així com les de la suposada protecció de les dones europees, ja que el nostre meravellós sistema legal fa que només una de cada tres víctimes, Europa -aquí moltes menys- arribi a denunciar les agressions que pateix.

Quant masclisme, encara.  Quanta impunitat.  I quanta tolerància.

Publicat a: Actualitat
Ness
Tanmateix Dinamarca i Finlàndia són països amb molta immigració també...hauríem de saber quines ètnies agradeixen perquè a espanya sí sabem qui les fan: els xarnegos a Catalunya i els espanyols a España.
6 Març 2014
miquel pubill
molts immigrants de poca cultura,aquest és el problema
6 Març 2014