login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Estiu

Se'ns acaba el juny, mes de canvis per excel·lència, amb permís del desembre. El juny és la porta oficial d'entrada a l'estiu i també el punt final del curs acadèmic, amb una nit de Sant Joan, que fa de frontisa entre tot plegat i que sempre renova voluntats, desigs i propòsits.

Som a l'estiu i comença el temps de vacances, d'activitat a mig gas en molts àmbits, i a plena producció en alguns altres. I és que allà on alguna cosa s'acaba, alguna altra comença; prou que ho sabem. I aquestes quatre ratlles que cada dia escric sense saber massa per què, però amb disciplina espartana, no s'escaparan a les setmanes de traspàs que tot just encetem amb aquest canvi de mes. Elles també perdran la cadència monòtona de la quotidianitat i apareixeran o no es deixaran veure, segons el dia, fins que la rutina torni a imposar el seu ritme lent i pautat.

Rebem l'estiu tal com mereix. És temps de collita i temps de repòs, alhora. I encara que potser costi d'entendre, collita i repòs, de tant en tant, es donen la mà, en una complicitat sorprenent, però sempre positiva, gairebé balsàmica, fins i tot. Aprofitem l'estiu, carreguem-nos d'energia renovada i deixem-nos dur per la llum i la claror dels dies llargs i les nits breus.

Comentaris (0)30-06-2018 06:17:09

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: