per en 27 Agost 2014
463 Vistes

No sóc psicòleg, ni psiquiatre, ni res que s'hi assembli i, per tant, m'abstindré de fer servir cap paraula que tingui a veure amb diagnòstics propis d'aquestes disciplines, o altres de properes.  De tota manera, el que sí que vull afirmar amb tota rotunditat és que hi ha gent que està molt, però que molt, malalta d'antiindependentisme.

Ja ens hem acostumat a tot tipus de negacions i d'opinions no massa fonamentades per oposar-se a tot el que soni a nacionalista, independentista... però aquests dies la cosa està superant tots els límits del que raonablement es pot arribar a espera;  i és que a banda del tema dels trabucaires i el suposat afusellament d'un regidor del PP (difícil de creure, això d'afusellar amb un trabuc que, a més, sempre es dispara a l'aire, i més si el lloc no és el que es diu), ara arriben els seus amics dels mitjans amb més símptomes evidents de malaltia mental greu:  La Gaceta ja parla de McDonald's com a independentista perquè ha fet un anunci en espanyol i un altre en català.  Quina fal·lera amb l'unionisme!

De tota manera, i ja posats a buscar malalties mentals, tampoc no estaria de més fer una petita repassada al PSC i la seva postura davant de la Diada i l'excursió (o no) a Tarragona, perquè sembla que s'hagin posat d'acord per deixar amb les vergonyes a l'aire Carme Chacón, tot fent-se enrere de les intencions inicials.   Per cert, l'exministra potser podrà aprofitar la seva visita Tarragonina per fer-se una foto amb els que segurament seran els seus companys de viatge.

Insisteixo:  estan malalts.  Molt malalts.  I algú els ho hauria de dir (i si pot ser, diagnosticar i tractar, per salut democràtica, sobretot).

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
no tenen cura
31 Agost 2014
Ness
ser espanyol ja és en sí una malaltia greu. quina? Ni idea.
3 Setembre 2014