login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

No espero res

Cada dia que passa vaig aprenent una mica més de memòria aquell manual, potser inexistent, que ens convida a no esperar res de ningú. Serà que el temps va endurint alguna mena de crosta estranya contra els cants de sirena, les promeses i les paraules amables, però repassar la premsa cada dia que passa em fa pensar que en realitat estic llegint un relat de cavallers camí de les croades o d'éssers impossibles a la recerca de planetes inventats en naus que mai no existiran.

Així vaig mirant-me la política, sobretot (encara que no només). Sense esperar-ne res, perquè començo a estar francament tip de tanta mediocritat i de tanta mentida convertida en dogma de fe. Començo a estar francament tip de combregar cada dia amb rodes de molí, en pro de no sé jo quina mena estranya de convivència. Començo a estar francament tip de calendaris, de terminis i d'ideals que la realitat s'ocupa de desmuntar en pocs segons, per obra i gràcia dels mateixos que els proclamen.

I com que vaig aprenent a no esperar res, confio cegament en aquells que no em prometen res, en aquells que em regalen companyia i afecte incondicionals, i a qui bonament intento correspondre com millor sé i puc. D'ells no em cal esperar res, perquè sé que ho tinc tot.

I no em digueu pessimista, si us plau. No esperar res és la millor manera que qualsevol cosa que arribi sigui una sorpresa; una agradable sorpresa, fins i tot, i no una nova decepció embolicada per a regal en paper de diari, oficial o no.

Comentaris (0)29-02-2016 06:12:56

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: