per en 20 Març 2014
428 Vistes

En quina mena de país vivim que és capaç de considerar colpistes les actuacions de l'Assemblea Nacional Catalana i deixar impunes les manifestacions, declaracions i actuacions feixistes?  La resposta és simple:  a Espanya.

Encara ressonaven les paraules de l'ABC demanant la il.legalització de l'ANC quan va El País, suposadament progressista i proper al PSOE i es despatxa amb un editorial (no un article d'opinió signat per qualsevol col.laborador), també apuntant al caràcter colpista de les accions de l'Assemblea.

Ja no sé què més cal per entendre que PP i PSOE són exactament iguals davant de les demandes de Catalunya.  Si no hi havia prou amb les declaracions dels seus líders, representants i de tota la cuadrilla diversa d'uns i altres, ara mobilitzen també els seus mitjans de comunicació afins contra nosaltres.

El proper capítol?  Bé, més que el proper (perquè sortim a estirabot diari), l'apoteosi final, la tindrem el dia 8 d'abril al Congreso de los Diputados, quan es debatrà la petició de traspàs de la competència per a la consulta.

Algú pot entendre, sense pecar de fanatisme, que es pugui arribar a il.legalitzar una associació com l'Assemblea, que mai no ha fet cap tipus d'activitat violenta, i no badar boca, més enllà d'un mer carxot professional a aquells que celebren, paella casernària inclosa, l'aniversari d'un autèntic intent de cop d'estat?  Doncs sí, el PP i el PSOE, per exemple.

I d'això en diuen democràcia?  Que se la quedin, que el nostre destí i les nostres maneres de fer van per una altra banda.

Publicat a: Actualitat
Ness
quan hi ha quelcom que no els agrada, fora. I a nosaltres quan hi ha alguna cosa que no ens agrada a fotre'ns. S'hauria de girar la truita. Espanya no ens agrada, per tant, FORA. Independència
20 Març 2014