login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Un divendres qualsevol

Divendres, un cop més. Quan encetem la setmana, d'una manera o altra mirem de lluny cap al divendres, amb l'esperança que sigui més o menys agradable el temps que ens hi separa. I gairebé sense adonar-nos, ja hi tornem a ser començant aquest dia on tot s'acaba, o on tot comença.

El divendres és el dia de tancar assumptes pendents, de posar punt i final a la setmana, i també és el dia de fer projectes per a un cap de setmana de rutines i expectatives diferents. Avui és aquest dia de fer balanç i d'imaginar futurs immediats.

Aquest divendres em ve de gust oblidar la realitat, aparcar per una estona la rutina, i dedicar aquestes ratlles a fer un petit homenatge a la complicitat, a l'estimació sincera i incondicional. Al capdavall, a aquest motor invisible que ens convida a començar el matí amb la il·lusió que avui mateix, o qualsevol altre dia, pot ser un gran dia que val la pena compartir amb aquells que estimem i que ens estimen. Així és molt més fàcil valorar el que hem viscut i imaginar el que encara ha de venir.

Comentaris (0)11-11-2016 06:15:49

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: