per en 9 Novembre 2016
888 Vistes

Un dels passatemps més habituals és aquell que convida a trobar diferències entre dues imatges.  Aquest entreteniment m'ha vingut al cap quan he llegit que el Grup Popular ha presentat al Congrés una proposició no de llei que vol fer delictius els muntatges fotogràfics i satírics.  Els mems, perquè ens entenguem.

M'agradaria molt que algú m'expliqués les diferències de fons entre aquesta proposició no de llei i la condemna -i finalment atemptats- de determinats grups integristes contra publicacions com Charlie Hebdó (o contra el Papus, pels que ja tenim una edat).  Si l'humor i la sàtira es criminalitzen, parlar de democràcia és una burla a la intel·ligència en tota regla.

Si les intencions del PP finalment arriben a port caldrà multiplicar de manera exponencial el nombre de sales on es jutjaran els milers i milers de mems de tota mena que cada dia fan broma amb la política des d'Internet.  D'altra banda, publicacions satíriques de tot tipus tindran els dies comptats.

Realment, una gran mostra de qualitat democràtica.  Una més, tractant-se del PP.  Bé, del PP i ja veurem de quins companys de viatge, ara que sols no poden res.  Comencem a tremolar?

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.