login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

De debò que no cal. Gràcies.

Els catalans tenim fama de gent educada. Si hi ha realment una mica de realitat en aquesta fama, ara seria bon moment per fer-ne gala i respondre, amb tota l'educació del món, al president Rajoy, que moltes gràcies i que, de debò, no cal que pateixi.

Crec que aquesta és la millor resposta possible a les seves declaracions, divendres passat, referides a una hipotètica reforma de la Constitució, sempre -això sí- que sigui per a unir. Va ser escoltar-les i pensar: "més?".

Res. Que no. Que no cal que pateixi Rajoy ni el seu cor de palmeros socialistes. Que no cal que reformin res, i molt menys aquesta Constitució que tant els agrada. Ells, que vagin a les seves coses i que es deixin de cants de sirena, que ja sabem com acaben.

Quina mandra fa constatar, dia sí i dia també, que la recentralització i el retorn a l'Espanya una, ja és causa comuna dels que l'han defensada sempre i dels que fa quatre dies entonavem allò del "si tu no hi vas, ells tornen". Doncs mira, uns han tornat i els altres hi han anat.

Vist el panorama, seguim fent les maletes. I si pot ser amb una mica de garbo, millor que millor. Que es va fent tard.

Comentaris (0)08-12-2013 07:47:41

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: