per en 8 Desembre 2013
929 Vistes

Els catalans tenim fama de gent educada.  Si hi ha realment una mica de realitat en aquesta fama, ara seria bon moment per fer-ne gala i respondre, amb tota l'educació del món, al president Rajoy, que moltes gràcies i que, de debò, no cal que pateixi.

Crec que aquesta és la millor resposta possible a les seves declaracions, divendres passat, referides a una hipotètica reforma de la Constitució, sempre -això sí- que sigui per a unir.  Va ser escoltar-les i pensar:  "més?".

Res.  Que no.  Que no cal que pateixi Rajoy ni el seu cor de palmeros socialistes.  Que no cal que reformin res, i molt menys aquesta Constitució que tant els agrada.  Ells, que vagin a les seves coses i que es deixin de cants de sirena, que ja sabem com acaben.

Quina mandra fa constatar, dia sí i dia també, que la recentralització i el retorn a l'Espanya una, ja és causa comuna dels que l'han defensada sempre i dels que fa quatre dies entonavem allò del "si tu no hi vas, ells tornen".  Doncs mira, uns han tornat i els altres hi han anat.

Vist el panorama, seguim fent les maletes.  I si pot ser amb una mica de garbo, millor que millor.  Que es va fent tard.

Publicat a: Actualitat