login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Fi de curs

Ahir es va tancar el curs parlamentari, amb la certesa d'unes eleccions que en canviaran substancialment la composició al setembre. Molts comiats, alguns de memorables i altres per oblidar, moltes abraçades, moltes paraules amables i la sensació, per part meva, de no saber ben bé si la d'ahir era la realitat de la cambra, o una gran mentida.

Després de mesos de tensions duríssimes entre el diputats, va haver gestos i declaracions, en la sessió de comiat, que tant podien ajudar a reconciliar-nos amb la classe política i admetre que malgrat les diferències ideològiques el que hi ha són persones que treballen per un mateix objectiu, com a admetre que l'activitat parlamentària del dia a dia és només un espectacle artificial muntat per donar continguts als informatius i per mirar d'assegurar l'escó, legislatura rere legislatura.

Imagino que, com acostuma a passar, la realitat és diversa i hi ha una mica de tot. De tota manera, més m'estimo un parlament en què les grans diferències donen pas a una abraçada i a paraules de gratitud, que no pas el que és habitual, on l'insult gratuït s'hi fa amo i senyor.

Molts gràcies a tots els diputats que han fet la seva feina amb responsabilitat, bon viatge a més d'un que no trobarem mai a faltar i, en el fons, la discreta esperança d'un nou panorama parlamentari a la tardor, que hi dugui aire fresc i objectius realment nous.

Comentaris (0)25-07-2015 06:44:19

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: