login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

El culebrot de cada estiu

L'estiu, si ens fixem en la programació televisiva, és temps de poques novetats i de molta reposició. Val a dir, però, que enguany TV3 ens ha negat el pa i la sal de "Plats bruts", tot un clàssic d'agost. I he de dir que no sé si hem sortit guanyant gaire amb les noves incorporacions de la temporada.

La realitat, però, tampoc no acaba sent gaire diferent de la ficció televisiva, i molt menys encara la realitat política. Així és que amb l'entrada de l'agost, tornen dos grans clàssics espanyols: l'increment de la presència policial a Catalunya i Gibraltar.

Ja tornem a tenir un bon grapat d'antiavalots espanyols aparcats en un hotelet de Calella, com cada estiu, en previsió dels aldarulls que es puguin produir al voltant de l'11 de setembre i, enguany de propina, de les eleccions del 27. Ja ho sabem, una colla de funcionaris policials que passaran unes setmanes de vacances, perquè de feina, cap, com ja s'ha demostrat any rere any, amb càrrec al pressupost públic. Un nou déjà vu d'aquest ministre que fa servir la seu del seu ministeri per trobades suposadament particulars amb pressumptes delinqüents i la dimissió del qual demanen fins i tot alguns dels seus principals subordinats.

D'altra banda, i per no fallar a la tradició, conflicte territorial amb Gibraltar. Ara per una invasió d'aigües territorials, amb el pretext de perseguir un suposat narcotraficant. Un nou exemple de com despertar l'interès de determinats mitjans per atiar la vena patriotera hispana.

Definitivament, tant en la política espanyola com en la programació de TV3, haurem d'esperar que arribi el setembre per tornar a la normalitat. Bé, en el cas de la política, potser la normalitat serà tota una anormalitat, en termes espanyols. Qui ho sap.

Comentaris (1)10-08-2015 07:56:31

miquelpugamiquelpuga blog, 12-08-2015 16:16:35

distreure el personal...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: