login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Credibilitat zero

Fa quatre dies, com aquell que diu, que assistíem al suposat darrer acte de la comèdia del PSC i els seus posicionaments respecte a futurs pactes, en un exercici d'incoherència política, disfressada de flexibilitat, francament lamentable.

Sigui com sigui, al llarg de juliol, amb un generós esforç de bona fe, hauríem pogut arribar a acceptar que el PSC no aniria del bracet de Ciutadans, de qui suposadament estan molt lluny a nivell ideològic, llevat de casos puntuals com ara l'ajuntament de Lleida. Admetem pop com a animal de companyia, doncs. Però vet aquí que ha començat agost amb unes noves declaracions de Miquel Iceta, ara en el sentit que no descarta un pacte amb Ciutadans a l'Estat. Segons ell seria per sortir de l'embolic que han fet Mas i Rajoy. Embolica que fa fort.

No em vull posar a la pell del votant del PSC, francament. Em costa molt imaginar quina idea i quin projecte votaria, perquè els canvis d'orientació són tan vertiginosos que maregen. I com que servidor és propens al mareig, mes m'estimo mirar a una altra banda on les coses siguin una mica més clares, mes creïbles i més útils per garantir una vida millor al nostre país.

Ells en diran centralitat, però per a mi, tot plegat, no passa d'una barreja d'incompetència, incapacitat i necessitat de conservar poder, al preu que sigui. La ideologia (i l'ideari d'esquerres) ja fa molt de temps que planta malves, a cal PSC, per més que encara es vulgui esgrimir, per a delit de nostàlgics.

Comentaris (1)03-08-2015 08:11:25

miquelpugamiquelpuga blog, 03-08-2015 16:53:20

estem d´acord

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: