per en 21 Juliol 2013
874 Vistes

"You'll  never walk alone" és una bonica cançó de 1945 que ha esdevengut himne del Liverpool FC i que ha tingut diferents adaptacions, algunes per a finalitats ben concretes, com la que va formar part de la  banda sonora de la Marató de TV3 2012.

No sé per què m'ha vingut al cap aquesta cançoneta en llegir el comentari del Huffington Post amb 21 raons per tenir un gos.  I és que qualsevol persona que hagi conviscut amb un gos sabrà trobar-ne milers de motius, milers d'anècdotes, milers de moments que justifiquen i donen sentit a aquella antiga afirmació que sosté que el gos és el millor amic de l'home.

En uns temps tan proclius a l'individualisme i que propicien tant la solitud, sota mil pretextos aparentment orientats a preservar la intimitat de les persones, algú que entra en el teu espai vital amb tanta impunitat (i que ho fa per quedar-s'hi) i que ofereix tant d'afecte i tanta companyia, és un dels grans tresors que cal saber descobrir.

Qui ha conviscut amb un gos, ja sigui nen, persona gran, o persona de qualsevol edat, sabrà perfectament de què estic parlant.  I ho sabrà tant, que sobra qualsevol paraula que jo pugui afegir, perquè la seva experiència vital no cap en el petit espai de les paraules.

I és que amb un gos, realment, mai no camines sol .  Ni mancat d'afecte, perquè algú, d'alguna manera, ens canta You'll never walk alone i ens fa tirar endavant, amb il.lusió i energies sempre renovades.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.