login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Cordem-nos els cinturons

Més enllà dels bons desigs, dels propòsits que caduquen massa ràpid, de les profecies i fins i tot dels mals auguris, aquest any que tot just acabem d'estrenar, amb tota la prèvia que n'estem vivint des de fa mesos i mesos, crec que es mereix un "cordem-nos els cinturons, que això es mou".

I és que més enllà dels pronòstics i de les prediccions, la realitat ens demostra que, d'una manera o altra, sempre acabem sent una mica responsables del nostre destí. Per això, justament per això, vull compartir el desig que aquest any sigui aquell en què puguem veure fets realitat tots els nostres somnis, totes les nostres il.lusions, ni que sigui en la mesura en què sapiguem trobar motius d'esperança i d'alegria en tot de petits detalls, de petites victòries, que massa sovint ens passen desapercebudes i que val la pena no deixar escapar. Penso que així, victòria a victòria, somni menut a somni menut, podrem assolir tot allò que tant desitgem. Només així podrem enlairar-nos com realment sempre hem somiat.

Que aquest 2014 sigui realment el millor any de la nostra vida, de la de cadacú i de la de tothom (fins que un altre no el superi).

Us desitjo un magnífic i il.lusionant any, i ja posats, al costat d'aquells que més estimeu. Encarem-lo amb esperit d'aventura i de descoberta, perquè les nostres il.lusions (i tothom se'n sap les seves) prou que s'ho valen.

I agafem-nos fort, que tenim dotze mesos per davant.

Comentaris (2)01-01-2014 07:45:49

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 01-01-2014 13:28:04

que anem de baixada cap a la Independència!!!!!!!!

miquelpugamiquelpuga blog, 01-01-2014 22:05:32

no tinguem por a la velocitat,

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: