login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Cops de calor?

Sembla que la calor d'aquest estiu no li està provant gaire, a més d'un:

- Vaga de maquinistes de RENFE convocada per a l'11 de setembre. "OOOOHHHHH!!!!! quina pena", que diria el president Mas de Polònia. Mira tu quina casualitat, una vaga de trens estatal justament un dia on la mobilitat serà clau a Catalunya.

- El ministre Fenández Díaz es veu desmentit pel seu company de reunió, Rodrigo Rato. Una de dos, o el ministre menteix, o és Rato qui menteix. Podem triar. De moment, això de fer reunions particulars (així ho va afirmar el ministre) en un despatx públic no sembla que digui massa de bo sobre la dedicació a la feina de Fernández Díaz.

- L'alcalde de Lleida, 'Angel Ros, afirma que renunciar al dret a decidir és un pas endavant. Efectivament, un pas endavant cap a l'absoluta mimetització amb el PSOE i la seva política espanyolitzadora. De passada, també afirma que revisaran el reglament d'usos lingüístics, però que això no afectarà a la presència del català. Doncs, en aquest cas, per què l'han de revisar?

En fi, que no sé si ens estem tornant tots bojos, o si els cops de calor cada cop es manifesten de maneres més sorprenents. I més absurdes.

Comentaris (0)12-08-2015 07:40:08

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: