login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Tot té conseqüències

Darrer estudi del Centre d'Estudis d'Opinió i nova clatellada a la possibilitat de la independència. Això comença a ser un no parar... Ara sabem que els favorables al no a la independència de Catalunya ja avantatgen en quatre punts als independentistes. I la tendència sembla que és ben bé aquesta.

Diran que això és només una enquesta, que no té valor, etc, etc, etc. Però no serà del tot cert. I no ho serà perquè sabem de sobra que tot té conseqüències, en aquesta vida, i que el lamentable espectacle dels darrers mesos per part de les formacions suposadament independentistes havia de passar factura més d'hora que tard, i tot sembla indicar que ja ho està fent.

Podem discutir si és culpa dels uns o dels altres, o de les circumstàncies, però el que no podem discutir és que s'ha evidenciat una incapacitat absoluta per posar els interessos de país per davant dels de partit, i d'atendre la petició majoritària de la ciutadania, clarament expressada els tres darrers anys. Es veu que això tant els fa i que l'important és marcar perfil (deixem-ho aquí).

Diran que si allò dels programes socials, que si les polítiques pròpies de cadascú, o el que vulguin, però la percepció des de fora dels aparells dels partits és d'absoluta incompetència. I des d'aquesta incapacitat per plantejar propostes clares i unitàries, què volen? Realment aspiren a construir un nou estat o només és una dilació del temps per acabar sortint derrotats en una consulta, o en unes eleccions i justificar així que res no canviï? Si és això el que realment volen, si aquest és l'objectiu real -que no ho descarto-, tot sembla indicar que van per bon camí, i que ho estan fent molt, però que molt molt bé.

Si es tracta de construir un futur millor, començo a tenir els meus dubtes més que seriosos al respecte, malgrat els principis d'acord que a tota presa han fet públics. Curiosament el mateix dia que el CEO publicava les seves dades.

Comentaris (2)14-03-2015 06:15:19

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 14-03-2015 18:49:05

fet expressament

joanjo blog, 15-03-2015 05:52:43

Aquesta és la pinta que em fa, serra_catalana73. Massa casualitat.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: