per en 9 Setembre 2013
781 Vistes

A dos dies de l'11 de setembre.  Segurament, de l'11 de setembre més transcendental de la història (excepció feta d'aquell trist primer) i, sense cap mena de dubte, l'11 de setembre que més gent ha mobilitzat.

Ahir, diumenge, a banda d'algunes cadenes humanes més arreu del món (i ja en portem més d'un centenar), es va fer la pujada d'estelades a més de 300 pics, sota l'empara de la iniciativa Estelades als cims, amb un èxit absolut, i demà, dimarts, a les 11 de la nit, es farà una curiosa Via Catalana virtual a Second Life, aquest món paral.lel on la presència de catalans és prou significativa.

Tot plegat no és res més que l'escalfament de la gran cita de dimecres.  Aquesta és la nostra manera de demostrar al món quins són els nostres valors i què volem aconseguir.

Com a contraposició, no em puc estar de comentar una festa dels fills de les classes dirigents espanyoles.  Sí, sí, d'aquells que ens retreuen que gastem els diners en organitzar cadenes en plena crisi i que no tenen cap pudor a donar-nos lliçons de moral (en molts casos cristiana i tot).  Amb aquests futurs governants, s'esvaeix qualsevol dubte de marxar tan lluny com puguem i fer la nostra via.

I per cert, avui comença també una altra cadena. la dels blogs de la proposta Blog-via cap a la independència.  Així és que ja avui, començo a enllaçar el meu amb la següent baula d'aquesta original iniciativa.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
guanyarèm
9 Setembre 2013