login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Comencem

Com que allò que l’alegria va per barris és ben cert, avui comença una nova fase del judici aquest de Madrid, i tot el que fins ara ens ha semblat més que digne i més que just per part dels que s’asseuen a la banqueta d’acusats, i més que absurd per part de les acusacions que han pogut intervenir, és a punt de canviar de manera radical.

Avui començaran els interrogatoris als testimonis i entrarà en acció Vox. Avui començarà una indecent exhibició pública de bilis i d’odi vestits de negre. Preparem-nos per a paraules i arguments carregats de mala fe i de ganes de destruir la diferència i tot el que considerin que atempta contra la unitat de la pàtria. Avui comença realment l’espectacle, i encara rai que ho farà amb els polítics d’aquí i d’allà com a primers a declarar. No oblidem que molts d’ells són autèntics ostatges de les seves paraules, sigui davant dels mitjans o en seu parlamentària. Llevat que ara ens vulguin vendre que tot el que van dir en el seu moment era mentida, que també podria ser, per vés tu a saber quins foscos interessos.

El judici polític, no ens enganyem, comença ara. Estiguem preparats per contenir la ràbia davant de les barbaritats que haurem d’escoltar. I preparem-nos per a una sentència que prou pot ser que no tingui el to de cordialitat i rigor que s’ha demostrat, o fingit, fins ara. L’autèntic judici de la ira, l’escarment i l’acarnissament públics comencen avui. I també es consuma el retorn del feixisme, amb tots els drets i amb tota l’empara legal i judicial. Una autèntica campanya electoral emparada en un tribunal. La millor plataforma, sense cap mena de dubtes.

Comentaris (2)27-02-2019 06:27:20

davidcuencadavidcuenca blog, 07-03-2019 22:39:26

Saps com tornar a penjar articles? El meu blog tampoc no va.

joanjo blog, 19-03-2019 05:58:02

No, no sé què passa. He fet un correu als responsables del blog però no han dit res més. A veure si se soluciona...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: