login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Començar

Començar alguna cosa sempre implica aquella sensació excitant, però que causa por, alhora. És saber que es creua una porta a algun lloc desconegut que ens atreu prou com per fer el pas, però que comporta tota mena d'incerteses i, fins i tot de riscos.

Fet i fet, ens passem la vida començant coses. Avui, perquè és dilluns, cada dia perquè és un dia nou ple d'oportunitats i de reptes... però de tant en tant hi ha començaments que realment alteren la nostra manera de fer, les nostres rutines i que suposen un desafiament a la nostra capacitat realment important. És llavors quan tenim la sensació que ens trobem davant d'una situació nova, desafiant, conseqüència de tot el que hem fet i de tot el que ens hem anat preparant per arribar-hi. Aquest és el punt que marca un començament autèntic d'un nou procés en el qual val la pena apostar-ho tot.

Avui començaràs un període nou en la feina, amb tota la il·lusió i amb totes les ganes de sortir-te'n. I d'aquí a quatre dies, una nova etapa en la teva vida personal. Una setmana amb un parell de grans reptes que valen la pena i que has d'aconseguir tirar endavant amb èxit. O, si més no, intentar-ho amb totes les teves forces i amb tot el que ets i saps.

Setmana de grans canvis per a tu. Endavant, i no defalleixis; que, si vols, pots. Ja ho saps.

Comentaris (0)14-11-2016 06:06:05

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: