per en 7 D'octubre 2015
357 Vistes

La vida, diuen, és un seguit de casualitats que van construint el present i determinant el futur.  Bé, no ho sé.  De fet, cada dia hi crec menys, en les casualitats.  El 20 de desembre, nova casualitat a la vista:  eleccions generals espanyoles, la Marató de TV3 i, per acabar-ho d'adobar, el diumenge comercial més potent de l'any.  Anem a pams:

  • Rajoy apura al màxim la seva legislatura.  Que potser té por de perdre la butaca i el sou abans d'hora?  Sempre hauria pogut convocar-les l'endemà de Sant Esteve i tot just abans del dia dels innocents, però potser fora massa, fins i tot per a ell.
  • Espero que TV3 sigui digna de la Marató i no es contraprogrami amb el seguiment electoral.  Prou podria dedicar a les eleccions una bona franja del Canal 33, per exemple, i no interrompre la programació solidaria de cada any, per aquestes dates.
  • Estaran encantats els empresaris del comerç amb això del temps lliure per votar de tots els seus empleats el diumenge de més negoci de l'any.  Perquè no estaran pensant privar els treballadors del dret a poder votar en les condicions que marca la llei, oi que no? Segur que  no, i amb la il.lusió de contribuir a la festa de la democràcia.

Vist el panorama, i vistes moltes més coses, em començo a plantejar seriosament posar en marxa la meva desconnexió particular i passar de votar en unes eleccions que, guanyi qui guanyi, ens anirà en contra.  Això sí, serà per casualitat, o perquè no tinc cap altra possibilitat.  No ho dubteu.  Com la tria de la data electoral.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.