per en 6 Novembre 2014
431 Vistes

Diuen que Podemos podria guanyar unes eleccions espanyoles.  I a qui li pot estranyar, amb el paperot que fan els grans partits espanyols?

Ja sabem que les enquestes i als auguris polítics en general tot sovint tenen el mal costum d'errar en les seves prediccions.  De tota manera, en aquest cas, hi ha un detall que em fa pensar que podrien anar molt ben encaminades.  I és que aquesta formació que apunta al triomf electoral, com és va, més contrària a una hipotètica Catalunya independent es mostra.

Ja sabem que no hi ha partit que aspiri a governar Espanya que es pugui permetre la més mínima ambigüitat sobre la indissoluble unitat de la pàtria, i així que van passant els mesos, Podemos fa bona aquesta sentència.

Per tant, si jo fos dirigent del PP o del PSOE començaria a pensar molt seriosament en anar fent les maletes o en oblidar-me de fer-les, segons es miri des de Moncloa estant o no.  Però com que sóc català, el pensament que em ve al cap és que si volem tenir un futur lliure, més val que anem tirant pel dret, perquè ni ara ni en la propera legislatura, com a mínim, no cal que esperem res de Madrid.

En resum:  que Pablo Iglesies arribi a president d'Espanya, és cada dia més provable.  Que això ens pugui arribar a ajudar en el nostre procés cap a l'estat propi, cada dia és més segur que no.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
faran com tots
6 Novembre 2014
Ness
volen reformar espanya. espanya és no reformable perquè no existeix
6 Novembre 2014