login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Canvis constants

Vivim en un món, en una societat, frenètics, on els canvis són gairebé una constant d'uns anys cap a aquí, segurament alimentats per una profunda crisi econòmica i per una no menys profunda crisi d'identitat, d'ideologies i de valors. El resultat és un món on tot allò que veiem avui, demà mateix, o d'aquí a una estona, pot haver canviat, com una mena de laberint pel qual no sabem ben bé com transitar, ni menys encara com sortir-ne.

Mirem cap a on vulguem, des de l'oferta de productes de tota mena fins als partits polítics, i provem de comparar-los amb la imatge que en tenim de fa 2, 3 o 5 anys, i serà inevitable una certa sensació de vertigen. I nosaltres al mig de tot, sense saber on agafar-nos ni cap a on hem de tirar. Una mica és com si sempre ens trobéssim pujant unes escales que belluguen constantment, com passa a Hogwarts, l'escola de Harry Potter.

Potser sí que és aquest començament de segle, que se'ns està fent especialment llarg i intents, però la sensació de poca certesa en massa coses és cada dia més intensa. Potser el millor, si podem fer-ho, és seure, amb una piruleta de colors a les mans, amb la mirada innocent i distant d'un nen, a esperar que tot pari una mica i tinguem clar què cal fer i cap a on van tirant. Mentre esperem, entre llepada i llepada al caramel, podem jugar a imaginar una societat millor i més segura on viure.

Comentaris (0)18-11-2016 06:22:12

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: