login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

En campanya

Ja hi tornem a ser. Campanya electoral en marxa. Enguany, els catalans no en sortim d'una i ja estem embolicats en una altra. I espera que no en viem de més grosses. Que sigui a fi de bé, que diuen, tot i que ho dubto.

Diuen els savis que aquestes eleccions dibuixaran un nou mapa electoral espanyol i potser fins i tot, l'adveniment d'una nova política. Ves tu a saber... Potser acabem en allò de roda món i torna al Born o, si voleu, en allò altre de canviar-ho tot per no canviar res. El temps ho dirà.

De moment, sembla que la imatge de la galleda de cola i l'escombra en l'enganxada de cartells comença a ser història. Els líders han canviat el carrer pels platós de televisió, molt més confortables -en tots els sentits- i més moderns, sense cap dubte. I posats a avançar, els proposaria de fer una campanya júnior, o kid, o que li diguin com vulguin, en què els cadells més menuts de les seves formacions plantegessin les seves propostes i exhibissin les seves habilitats dialèctiques, com si de qualsevol aspirant a xef o a cantant es tractés. Al capdavall, ja sabem que la canalla tampoc té cap vergonya de res i una llagrimeta seva a temps pot ser més efectiva que una dotzena de vídeos de gatets al facebook. Nous temps, noves alternatives. No era això? Després de cantar, ballar, muntar en globus o fer de cuinetes, per força cal passar a un nou nivell, no? I un gatet com a imatge de campanya? Sempre queda bé a les fotos.

De tota manera, i com deien les padrines, que tinguem una hora curta, encara que la immensa majoria de candidats a alguna cosa segueixen sent mascles.

Comentaris (0)04-12-2015 06:14:46

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: