per en 28 Març 2015
827 Vistes

S'ha escrit molt sobre el sentit i els beneficis de caminar.  Es veu que es bo per a la salut, que ajuda a cremar calories, que activa el cor i fa treballar els músculs, que ajuda a allunyar cabòries... en fi, una bona llista d'avantatges per al nostre organisme.

Caminar, però, també pot ser la manera d'aconseguir un petit somni, una il.lusió.  Pot convertir-nos en protagonistes d'aquelles imatges vistes o imaginades que tant ens han fet somiar.  Caminar, en definitiva, pot canviar la nostra perspectiva del món, perquè ens pot arribar a situar com a actors d'alguna cosa, i no com a simples espectadors.  Quan això passa, caminar s'esdevé un repte personal, un desafiament i la manera més fàcil de demostrar-nos què som capaços de fer i fins on podem arribar, pas rere pas, sempre endavant. 

Avui molta gent començarà algun camí, alguna ruta, algun viatge, a qualsevol lloc del món.  Avui tu, sí tu, començaràs el teu particular i personal viatge allà on ningú, ni tu mateixa, saps què t'espera, ni què pots arribar a trobar al llarg de la ruta, gairebé de la llegenda.  Aquesta és l'aventura, i aquest, segurament, l'autèntic sentit de tot plegat.

Bon viatge, i que el camí et sigui propici i generós, i sàpiga correspondre totes les ganes i tota la il.lusió que t'hi han dut.  Estic segur que així serà.

Publicat a: Actualitat