login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Calendari

Els entranyables calendaris de paret, aquells que tenen una pàgina per mes, són una mena de control de pas de la nostra vida; i l'acte aparentment insignificant de passar full d'un mes a un altre ens fa evocar les darreres setmanes viscudes i imaginar com podrien ser les que arribaran.

Poques hores perquè aquest gest es torni a repetir. Deixarem el novembre enrere, i com si d'una metàfora de la tardor es tractés, caurà la darrera fulla d'aquest arbre d'interior que ens recorda on som, i encararem el darrer mes d'un any que prometia molt i que, com acostuma a passar, ens deixarà aquell regust amarg a la boca que ens convida a esperar alguna cosa més del que vindrà.

Però ara som on som, a punt d'encetar un desembre sempre estrany, fet a batzegades, entre un pont al principi i unes festes nadalenques en el seu tram final. I enguany amb unes eleccions i tot. Què més es pot demanar? Potser només una mica de calma i que les coses, les públiques i les domèstiques, vagin passant sense estridències, que ja toca.

Recta final d'un any més. Darrer full del calendari. Fred i festes a la vista. Però sobretot, ganes, moltes ganes d'aconseguir que la nostra realitat superi tots els mals auguris i que aquest mes passi amb més glòria que pena perquè, quan tornarem a passar pàgina i pengem el calendari nou, tinguem una dolça recança de despenjar aquest inseparable company dels darrers mesos.

Comentaris (0)29-11-2015 06:49:42

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: